Starburst spelen

Starburst spelen

We hebben het op deze website over het spel Starburst en dit zouden we niet doen als dit niet een erg leuk spel was. Het is ook één van de meest populairste casinospellen en dat geeft ook wel aan dat dit een erg goed spel is. Starburst spelen dat is zo leuk omdat het spel makkelijk te leren is en omdat het erg spannend is om te gaan spelen. Het spel is simpel van opzet maar dat wil niet zeggen dat dit dan meteen een simpel spel is. Dit zie je ook wel als je het spel voor het eerst gaat spelen. Het spel ziet er gewoon mooi uit en dat komt ook door de glinsterende diamanten die je ziet. Naast de diamanten zijn er ook nog een aantal andere symbolen op de wielen te vinden.

Speel nu

Speel direct Starburst voor echt geld!

De fraaie winlijnen in het spel

Winlijnen die vind je bij iedere online gokkast maar de winlijnen bij Starburst die lopen niet alleen van links naar rechts maar ook nog eens van rechts naar links. Dit houdt in dat als je een winnende combinatie weet te draaien dat je de winst dan dubbel uitgekeerd gaat krijgen en dat is natuurlijk wel heel interessant. Aan de zijkant van het scherm daar zie je de nummers van de winlijnen en als je met de cursor van de muis op een nummer van een winlijn gaat staan dan zie je meteen hoe deze loopt. Ook als je een winnende combinatie hebt gedraaid dan zie je op welke winlijn dit is geweest en je ziet dan ook direct wat je winst is.

Starburst spelen groen symbool

Een symbool dat je graag zult zien in het spel dat is de Starburst Wild. Dit is een symbool dat de plaats van ieder ander symbool in kan gaan nemen. Dit houdt in dat het dan ook veel eenvoudiger wordt om winnende combinaties te gaan draaien. De Starburst Wild symbolen die kunnen dan ook nog eens uit gaan klappen en zo een hele rij gaan bedekken. Je weet dat je hier dan een enorme winst mee kunt gaan behalen. De jackpot die is progressief en dit betekend dat deze telkens gaat stijgen als er op het spel gespeeld wordt en de jackpot valt niet. Het is niet zo dat de jackpot oneindig kan blijven stijgen aangezien het spel zo ingesteld is dat deze altijd rond een bepaald bedrag gaat vallen.

Speel het spel gratis

Heb je dit nu allemaal gelezen maar ben je nog niet overtuigd dan kun je het spel op deze pagina gratis gaan spelen. Je ziet dan meteen hoe leuk en spannend het spel is en hoeveel plezier je eraan kunt beleven. Je speelt dan wel niet voor echt geld maar je ziet wel direct hoeveel geld er wel niet mee te winnen is. Ben jij ook overtuigd en wil je Starburst voor echt geld gaan spelen dan kun je dit snel en makkelijk met een paar klikken realiseren. Misschien ben jij dan wel de speler die er met die enorme jackpot vandoor gaat.

Wat is je leeftijd?

age